tisdag, januari 31, 2006

INTERIÖRBILDER

HÄR ÄR LITE BILDER på vårat hus. Det är mäklarens foton så det är inte våra möbler och grejer. Än är det ingen mening att fotografera här. Vi har inte hunnit fixa nånting. Inga kartonger har blvit uppackade, inte en vägg har blivit målad, inte ens en gardin har kommit upp. Det enda vi har gjort är att vi har lagt en ny bänkskiva i ek inne i tvättstugan så vi har ett stort och bra skötbord till tvillingarna.


Köket är JÄTTESTORT, nästan 40 kvm. De tidigare ägarna slog ihop det ursprungliga köket med ett sovrum.




Hallen, vardagsrummet och kapprummet.




Vardagsrummet är väldigt ljust, hela dagen. När det är soligt så kan jag sitta i soffan med bebisarna nästan hela dagen och mysa i solskenet.

måndag, januari 16, 2006




SÅ HAR FLYTTLASSET GÅTT Sovrummet, köket och vardagsrummet är möblerade. Några kartonger är uppackade, resten står staplade i det som såsmåningom ska bli barnens rum. Barnen tycker att allt är jättekonstigt.

Det här är det bästa med att ha flyttat:

  1. Vi har en egen garageuppfart så nu slipper vi köra runt och leta parkeringsplats.
  2. Nu kan vi köra in barnvagnen genom ytterdörren (hissen var för liten för en tvillingvagn)
  3. Vi kan tvätta NÄR VI VILL!
  4. Vi har BADKAR!
  5. Vi slipper diska flaskor för vi har numera DISKMASKIN!
  6. Vi har en kakelugn som vi kan elda i.
  7. Vi har ett JÄTTESTORT kök.
  8. Vi har ett dubbelgarage där vi kan förvara alla prylar vi har samlat på oss och slipper ha dom utspridda i våra släktingars förråd.


tisdag, januari 10, 2006

Snart går flyttlasset

SNART ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS Om tre dagar går flyttlasset. Det ser för j*****t ut i lägenheten. Kartonger överallt och däremellan barnens grejer som vi inte kan packa ner förrän precis när det är dags att lämna lägenheten. Och trots att jag längtar så jag håller på att bli tokig, så känns det ändå lite sorgligt. För jag älskar vår lägenhet och jag kommer aldrig att få bo i den igen.

Det här är det jag kommer att sakna mest med lägenheten:


Utsikten1

Den fantastiska utsikten från alla rum




K�ket

Innan vi flyttade in trodde vi att lägenheten skulle vara väldigt mörk pga nord/öst-läget. Till och med köket rakt i norr, är ljust, även under vintern. Ljuset, rymden och att se hela himlen kommer jag att sakna mycket.




Sovrummet

Jag kommer att sakna vårt fina, mysiga, härliga, trevliga sovrum.

Och att inte se något annat än himlen när man ligger i sängen och tittar ut.


Vardagsrum

Vårt ljusa, luftiga, fina vardagsrum



Spalj�n

Den fantastiska "spaljén" mellan hallen och vardagsrummet






Och så kommer jag förstås att sakna föreningens gemensamma takterass. Särskilt att grilla där uppe under varma sommarkvällar och se solen gå ner över Stockholm. Och självklart kommer jag också att sakna att se raketerna smälla på nyårsafton.