måndag, maj 29, 2006

IKEA KATALOGEN 2007

Ikväll har jag har smygkikat på den brittiska versionen av IKEA katalogen och jag kan bara säga: JIPPI!!! I flera år har jag tyckt att IKEA katalogen varit rätt så trist men nu verkar dom vara tillbaka på rätt spår. En hel del schyssta nyheter och inspirerande miljöer. Jag hittade en vit skänk i högglans laminat och två dörrar som var jättefin. Och en vit hurst med lådor som sväljer A2-papper samt ett jättesnyggt, mönstrat brunt tyg av Jon Eliasson från Roomservice som jag vill ha till sovrummet. Plus en ny serie med TV/media möbler och ett utökat LAck-sortiment som så bra ut.

tisdag, maj 23, 2006




























VI HAR NU skippat tanken på en tvättställskommod med dubbla handfat. Den enda vi hittade som hade rätt mått (läs inte så brett) var en från Hafa. Tyvärr var lådfronterna rättså fula. Istället har vi bestämt oss för ett tvättställ från IDO som vi båda tycker är ursnyggt. Det enda frågetecknet är att det är gjort i valnöt. Valnöt är verkligen SUPERSNYGGT, idag 2006. Men kommer det att vara lika snyggt om 3 år eller kommer man ha fått en valnötsöverdos så att mankräks vaje gång man kommer in i badrummet? Hm, jag lutar ändå åt att det blir valnöt. Det finns ju faktiskt trender som håller ett bra tag.

måndag, maj 15, 2006

ALLERGENFRIA LAMPOR




KOLLA VILKA HÄFTIGA SKAPELSER! Fick ett tips om dessa totalt underbara, helgalna och fantastiskt roliga och snygga "lampor" + bord som visades på mässan i Milano för ett par veckor sedan. De är designade av en grupp svenska tjejer som kallar sig Front. "Lamporna" tillverkas av holländska Moooi. Som hästälskare så vore det ju helt fantstiskt med en egen kuse i vardagsrummet. Och inte behöver maken bli allergisk heller. Får väl se om jag kan övertala honom. Ett argument är ju iallafall att de är billigare i inköp en än riktig häst och vi slipper kostnader för stallplats...