söndag, juli 30, 2006

NYA TAPETER

--

DET HAR VÄL KNAPPAST undgått någon att jag ÄLSKAR tapeter. Från Göteborgsbaserade tapetimportören InTrade kommer den nya kollektionen 'Grand Cru' som består av medaljonger, breda ränder och enfärgat med textil känsla. Färger i åskmolnsblått, brunt, gråsvart, fuchsia och turkos med detaljer i guld och silver. Är VÄÄÄÄLDIGT sugen på en mörkt blå med medaljonger på kortväggen i vardagsrummet.

..
--

fredag, juli 07, 2006

TAPETER FRÅN HARLEQUIN

--

FRÅN HARLEQUIN KOMMER tapetkollektionen 'Indulgence', en samling tapeter med motiv i läckra färgkombinationer och metalliceffekter. Här finns mönster med skira blommor, strikta ränder och geometriska retromönster. Svensk agent är Midbec, som kan hänvisa vidare till återförsäljare.

Själv är jag väldigt sugen på Embrace (ovan t.v) och mönstret Enchant.


tisdag, juli 04, 2006

EN VOVVE TILL BARNEN



DESIGNIKONEN EERO AARNIO har skapat flera roliga grejer till barnkammaren för italienska Magis som jag skrev om i våras. Tvillingarna, som nu är 11 månader, ÄLSKAR hundar. När dom får syn på en hund klappar dom händerna, pekar och ropar TITTE VOOOOVE! Kanske skulle dom uppskatta en 'Puppy', om inte annat när dom är lite äldre och kan sitta, klänga och flytta om kring den.

söndag, juli 02, 2006

HÄFTIGT BORD FRÅN KARTELL

--------
NY HÄFTIGA "PANIER" från Kartell. Ett soffbord, eller kanske mycket udda vedkorg eller varför inte en tidningssamlare? "Panier" tillverkas av Kartell är designad av de franska bröderna Ronan och Erwan Bouroullec. Diameter 61 cm, höjd 21 cm och finns i flera olika färger, pris:1.795:-.