tisdag, oktober 24, 2006

PIFFNING AV SOVRUMMETNU HAR VI SNART FIXAT klart de sista detaljerna i sovrummet. Ett eluttag ska flyttas, en passbit ska in bredvid garderoberna, en list ska upp mellan garderoberna och taket och så ska golvlisterna på plats.

Nu är det dags för piffningen. Efter endel funderande så har vi nu bestämt oss för vilken fondtapet det blir. I vår förra lägenhet så tapetserade vi mindre än ett år innan vi flyttade och jag älskar tapeten vi satte upp. Så efter endel velande så har vi kommit fram till att även om det är lite tråkigt att välja samma tapet igen, så är vi inte mätta på den. Därför får än en gång bli en EDO från Osborne & Little. Vi är tillochmed så tråkiga att vi väljer samma färgställning som tidigare; den i beige och silver.

Rullgardinerna är redan uppe men sen ska en 3-spårig gardinskena upp i taket och i den ska vi ha mörkbruna fransdraperier, gardinerna Andrea från IKEA samt tjocka, vita gardiner i randvävd bomull som egentligen är överkast som jag har fållat kanterna på.

Sängborden blir samma som i vår tidigare lägenhet; egenbyggda i vitmålad mdf. Sänggaveln ska kläs in i mörkbrun fuskpäls och vårt mörkbruna Bonde-sideboard ska stå mot väggen mot hallen. Mot väggen mellan fönstrerna ska vi ha en stoppad sittbänk med förvaring av extra täcken.

Collage: HOOM-sthlm (bilder från IKEA, Habitat, Booa design)


1 kommentar:

Anonym sa...

Skänken/skået/hyllan på bilden med luckor på, vad kommer den ifrån? Jättefin!!