torsdag, november 23, 2006

SNYGG VÄGGMÅLNING


DEN HÄR VÄGGMÅLNINGEN gillar jag skarpt. Funderar på om den skulle kunna funka i vårat hus. Kan känna att det är lite för mycket 50-tal i uttrycket och färgerna. Samtidigt så tycker jag ju att trädet är jättefint och den dova, blågrå nyansen är ursnygg. Det kanske vore något för vår långa, tråkiga sovrumskorridor?

Bilden är tagen från Beckers 'DesignLab', där man kan välja mellan 3 rum (2 vardagsrum, ett sovrum), 4 olika trägolv, välja färg på vissa möbler samt så klart testa olika färger på väggarna. Ett enkelt sätt att få ett hum om vad man ska välja för färger, iallafall om man gillar lite modernare inredning (som är grunden i bilderna).

foto: © Beckers

7 kommentarer:

Emma (emmas designblogg) sa...

Mm, den var jättefin! Själv är jag lite kär i den här väggmålningen, också ett träd, men betydligt snirkligare och rätt mycket Tim Burton: http://emmas.blogg.se/images/a_boom_1161260695.jpg

*A* sa...

Hej emma!
"Ditt" trädet är ju superfint. Jag har kikat lite på din blogg och jag fattar inte var du hittar alla fina saker. Nån dag ska jag fixa barnvakt å lusläsa vartenda inlägg du har gjort, för du skriver och tipsar om så himla fina saker. Gillar verkligen allt jag har sett hittills och det är ju bara en bråkdel av din blogg.

Emma (emmas designblogg) sa...

Ojoj, tack för de översvallande komplimangerna!

*A* sa...

Tja, jag blir lätt lite översvallande när det är något jag verkligen gillar.

Kristian sa...

avskalat, minimalistiskt, skadninaviskt. Jättefint på bild och jättejobbigt att bo i - skapar hem där man aldrig vågar ta ut svängarna därför att det är så stilistiskt att de små felen får ögonen att blöda.

Bild ja. Utställning ja. Mottagning ja. Hem - nej!

*A* sa...

Hej Kristian. Kul med lite åsikter. Fast jag håller inte med dig. Jag tycker inte att vardagsrummet är särskilt avskalat eller minimalistiskt. Jag tycker dessutom att det är ett riktigt hemtrevligt rum. Fast jag saknar någras gröna växter i förnstret och lite snygga lampor.

protection sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.