fredag, december 08, 2006

DESIGNA dina egna LAKAN


INMOD KAN DU inte bara handla jättesnygga designmöbler. På deras hemsida kan du också designa dina egna lakan i Inmod Design Studio. Du väljer tyg, färg, mönster på broderiet och vilken färg broderiet ska ha. Sedan kan du titta hur det kommer att se ut när sängen är bäddad och klar. Även sängen och sovrummet kan man förändra genom att välja golv, väggfärg, matta etc. När allt är klart är det bara att beställa. Lite kul funktion, tycker jag, men priset på mina egen designade lakan var inte lika kul; 490$ är lite mycket tycker jag.

3 kommentarer:

Milla sa...

Lakan för flera tusen? Har folk hur mycket pengar som helst? MvhMilla

Manx sa...

Köpte ett par Calvin Klein sänggrejs i NY för 12 år sen. Superfavorit och supersnygga och supersköna än idag. Dock sönderrivna av klåkloiga katter... men ändå. Gäller dock att ha koll på VAD man köper. Har t.ex. köpt lite dyra grejer på ROOM som är rena skiten! Dyrt som fan, design som gäller för stunden och lurar skjortan av designkåta storstadsbor... Be aware! Ser lite glansigt ut på din bild. Sover Tony Soprano brevid eller...? Döda grenar i vaser är inte heller bra för karman. Sätt din nåt levande. Ja, ja, jag måste vara lite pesso...

*A* sa...

Hej!
Jag tänkte inte beställa lakanen, jag tycker bara att det är lite kul såna där fåniga "designprogram"som det på Inmod.

Manx:
Det svåra med att köpa väldigt dyra saker är ju att man inte vet om dom är värda pengarna (som dina N.Y-lakan) eller inte (som dina ROOM-grejer).

Trevlig helg på er!