måndag, december 11, 2006

Ett litet SOMMARSTÄLLE i mina tankar


NÅN GÅNG I FRAMTIDEN skulle jag vilja ha ett sommarställe. En liten anspråkslös stuga, helt målad i vitt och ljusgrått. Där skulle möblerna vara enklare och lite avskavda. Där skulle lakanen ha brodyrkant och lamporna vara i mässing och ha krussiduller. Där skulle bonader och korsstygnsbroderier få hänga på väggarna. Jag skulle vilja ha ett sommarställe där jag inte bryr mig om ifall något är lite trasigt eller passar ihop med det andra eller är för si eller så. Sen i köket skulle jag vilja ha en sån där fin, svart kökssoffa från danska Oliver Furniture.foto: © Oliver Furniture

4 kommentarer:

Lena sa...

Jättefint! Just så skulle jag vilja ha det hemma hos mig hela tiden, inte bara på sommaren. Jag älskar den lantliga stilen mer sånt i din blogg, tack.

Pistachio sa...

Ja, den var fin, Det känns som att man kan hitta liknande soffor på loppisar och sånt. Kanske inte i rätt färg, men man kan ju alltid måla om.

Sofia Kumlin sa...

Hej!
Gillar verkligen din blogg och jar har fått massor av tips och inspiration till huset som vi snart flyttar in i. Soffan är verkligen fin men inte behöver den stå i lantlig miljö. Jag tror att den kommer passa utmärkt i vårt funkishus. Vet du var man han köpa soffan i Sverige?

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Jag tror soffan blir supersnygg i en funkismiljö. Tyvärr vet jag inte var man kan köpa den.