torsdag, februari 01, 2007

DESIGNHOTELL i Mexico City


DEN SOM HAR VÄGARNA FÖRBI Mexico City, kan passa på att checka in på designhotellet Hotel Condesa. Såååååååå snyggt inrett, både hotellrummen, de allmäna utrymmena och för att inte tala om terasserna. Arkitekten och designern India Mahdavi har stått för den fantastiska interiören och arkitekten Javier Sanchez har stått för ombyggnaden av själva huset som byggdes 1928. Enklaste rummen kostar ca 1500 kronor och det dyraste, värsting sviten med egen terass kostar ca 3000 per natt.Jag är ledsen att jag inte har hunnit svara på era kommentarer den senaste veckan. Barnen och jag har varit förkylda (barnen är det fortfarande) vilket gör att min tid vid datorn är mycket begränsad. Så fort dom små är på bättre humör så lovar jag att vara mer aktiv vid tangentbordet.

5 kommentarer:

Lisen sa...

Så coolt hotel. Vill åka. Nu! Ha en bra helg, hoppas ni är krya!

cleo sa...

Jag skulle VEKRKLIGEN önska att jag hade vägarna förbi Mexico City! :-)

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Jag har aldrig ens funderat på att åka till Mexico City. Nu är jag supersugen och jag vet precis var jag vill bo... Trevlig helg!

Johanna sa...

Jätte fint!

Marius Skogsstjärna sa...

Ja visst är det fint där! Det är dessutom nära till nattlivet och barerna i Condesa. Hotellets egen bar är inte heller helt fel då allt går i den här härliga designen rakt igenom.

Kan bli aningen dyrt om man sitter för länge bara =P