fredag, februari 09, 2007

Skiss på vårat BLIVANDE KÖK


DET NÄRMAR SIG KÖKSRENOVERING och efter mycket funderande, ändrande och planerande så är kökslayouten (nästan) spikad. Kökstillverkaren Marbodal har ett nytt köksverktyg som ger en riktigt bra 3D-bild av ens planering. Lätt att använda, bra intruktioner och snyggast slutbilder av de köksprogram som jag har använt mig av.
Det jag saknar är en funktion som gör att man kan spara ner sina 3D-bilder som jpg samt möjligheten att ändra material på golvet och färg på väggarna. Själv har jag använt mig av Photoshop för att "lägga" trägolv och få upp lite ljusgrönt kakel på ena väggen. Så, något liknande det här kommer vårat kök att se ut inom ett par månader.

4 kommentarer:

Isabelle sa...

Det där kan nog bli riktigt fint! Visst är det kul att rita kök i såna där köksprogram? Jag hade iaf superkul när jag ritade vårt kök. Lycka till!

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Jag ÄLSKAR alla inredningsprogram. Snart ska jag köpa en ny dator och på den kan man även köra PC-program så då kommer jag att kunna ha ett riktigt 3d-program och rita upp hela huset och treädgården med. Ska bli SÅÅÅÅÅ kul!

Jonne sa...

Vad heter sådana ritningsprogram? tack på förhand

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Klicka på länken (Marbodal) i inlägget.