fredag, mars 09, 2007

OKEJ att RITA på TAPETEN!

COLOUR-BY-NUMBERS Nu finns det gamla, klassiska ritboksnöjet (som jag älskade som barn) i form av tapetbårder, formgivna av engelska designern Jenny Wilkinson. Bårderna har måtten 15x450 cm och har förtryckt bakgrundsfärg. De ofärgade fälten är numrerade men vilka färger man använder och hur många och vilka fält som ska målas, är upp till var och en. På 2Jane hittar du Jennys 8 olika motiv. Bäst gillar jag 'Insect Hustle Bustle', 'Monkey Madness och 'Spaceman Shuffle'.

-

6 kommentarer:

LISEN sa...

Kul idé!!

cleo sa...

Vad kul, nostalgi är aldrig fel. Ha en fin helg och hoppas alla godingar slipper hosta!

art[e]fact sa...

Spännande! Det här påminner mig om att MoMa (eller om det är Tate Modern) som också säljer en variant av Colour-by-Numbers, fast då i tavelform!

Emma -emmas designblogg- sa...

Rolig idé, fast jag skulle nog inte våga släppa loss mina barn med tushpennor på väggarna. *s*

Apropå färglagda tapeter, har du sett de galna medaljongtapeterna de har på Indigo på Götgatan? Färglagda för hand, med tusch och kritor. Inte vackert, men imponerande!

Linda sa...

Jätteskoj! :)

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Nej, det verkar ju helt livsfarligt att släppa loss barnen på väggen med pennor. Dessutom tror jag att bårderna är snyggare utan tuschkladd.

Cleo:
Tyvärr hostar barnen mer än någonsin. Satt uppe i 2 timmar med en hostande Sixten i natt. Hoppas du har haft en skön helg!

Emma:
Jag har helt missat tapeterna på Indigo. Får släpa dit barnvagnen nån dag och kolla.