tisdag, april 10, 2007

Små, MINIMALA och snygga HANDFAT

DAGENS INLÄGG BLIR EN 5:A och den reflekterar min jakt på ett handfat till vår gästtoalett på nedre etaget. Vi har nämligen beslutat att vänta med renoveringen av det stora badrummet tills i höst och gå på minitoan på bottenvåningen. Varför, kan man ju fråga sig, särskilt som toan är fräsch och renoverades för bara 5 år sedan?

Jo, vi vill ha in en dusch och golvvärme i detta pytteutrymme eftersom det ligger vid våra sovrum så vore det praktiskt om man kunde använda det lite mer. Vi kommer att införliva en liten bit av hallen för att få plats med duschen, men sedan gäller också att hitta porslin med minimått.

Så dagens 5:a listar helt enkelt SMÅÅÅÅ handfat. Är det någon som har fler exempel på mycket små handfat, får gärna höra av sig. Vi måste fatta ett beslut snart...

"Todays post is a reflection of my search för a washbasin with minimal size. We are going to renovate our minimal toilet and make it just a little bit larger to make room for a shower. Even though we add some space it is still a very small bathroom, and that´s why I´m desperate to find a really small washbasin. If you have any suggestions, PLEASE let me know."MINISLIM från IDO med ett öppet underrede i ek. Måtten är 50x27,5 cm.
MINISLIM from IDO with an open oak shelf.


ÅNN
från IKEA, storlek 40x40 cm.
ÅNN from IKEA.HAPPY D. från Duravit med skåpunderrede i valnöt. Mått 40x40 cm
HAPPY D. from Duravit.VERSO SLIM från Catalano. Storlek 50x25 cm.
VERSO SLIM from Catalano.SOLO 420
från Hafa. Mått 42x31 cm.
SOLO 420 from Hafa.

8 kommentarer:

art[e]fact sa...

Tyvärr har jag inga tips! Men Happy D tyckte jag var urläckert!

Johanna sa...

Jag har heller inga tips tyvärr. Jag gillar Minislim och skåpet som är under Happy D!

Emma ::emmas designblogg:: sa...

Ja, Happy D var verkligen snyggt, det har jag aldrig sett förut. Men så letar jag ju inte efter pyttesmå handfat så värst ofta heller. *s*

Jag har taggat dig i "länktåget", kolla in min blogg för mer info!

Anonym sa...

Hej,

Vi har satt solo420 på vår gästtoa, det går att köpa utan skåp för 995 har jag för mig.

Vi valde att ställa det uppe på en bänk som platsbygdes och täcktes med samma 30*60 golvklinker som vi använder på toaletten och i hall/kök utanför.

Med en stooor spegel bakom (går ner bakom handfatet ner till bänken) så blir det lite lyxig restaurangtoa-känsla...för väldigt lite pengar!

mvh

Stefan
sle_kulik@hotmail.com
PS Tack för all inspiration, toord bontje barnlampan hänger hemma hos oss, första i landet! //s

Hemmarikets Charlotte sa...

Blir riktigt sugen på att byta handfat..igen :-)

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Ja, Happy D är verkligen läskigt snyggt. Hoppas verkligen att det går in i på toan men jag är lite tveksam, det är en VÄLDIGT liten gästtoa jag talar om.

Stefan:
Vad kul att du gillar min blogg och att du har den första Shadow light i Sverige. Var köpte du den? Det är nämligen VÄLDIGT många som undrar...

Anonym sa...

Min fru var framfusig och ringde direkt till men at work och fick komma till kontoret och köpa deras utställningsex. De har återförsäljare på gång så kolla med dem.

god natt

Stefan

puppan sa...

Jag har varit i samma sits som du till vårt "lilla badrum" :).

http://renovering.blogg.se/270806085718_badrumsporslin.html#comment

http://renovering.blogg.se/031006204359_mttet_r_rgat.html#comment

Globo Ceramica har några stycken tror jag.