lördag, maj 05, 2007

BOKTIPS från IKEA

FÖR ETT PAR DAGAR SEDAN köpte jag IKEAs första egenproducerade bok "Älskade hem". Bilderna är tagna av Elle Interiörs husfotograf Stellan Herner och i den finns även snygga och finurliga illustrationer av Klas Fahlen. Den här boken är verkligen ett tips. Bilderna är snygga, hemmen som visas upp roliga och inspirerande och det var flera gånger jag tänkte "Åh, vilken kul idé".

"A couple of days ago I bought IKEAs interior book "Beloved Homes". It´s the first time IKEA publish a interior book of their own and it has been translated into 16 different languages. I really enjoyed the book; nice pictures by swedish photographer 'Stellan Herner', amusing illustrations by 'Klas Fahlen' och a lot of inspiration and good ideas. You´ll find the book at your nearest IKEA store."


11 kommentarer:

Vildängel sa...

Den boken vill jag verkligen ha!! Men den finns väl bara att köpa på varuhusen eller?

Johanna sa...

Den boken ska jag köpa nästa gång jag ska till Ikea.

Emma ::emmas designblogg:: sa...

Nämen vilket sammanträffande! Jag skrev också om den boken igår!!! Ja ja, vi har ju liknande smak så det är väl inte så konstigt, men just att vi valde samma dag för att blogga om den är ju lite roligt.

Ska köpa den så fort jag kan, för jag vill inte riskera att den säljer slut innan jag får tag i den...

sfgirlbybay sa...

This book looks fantastic! I wonder where I can find one in the States?

Lotten sa...

Jag har stått och fingrat på den boken nu senaste gångerna jag varit på IKEA. Anledningen att jag inte köpt den är ren snålhet... jag missade introduktionspriset på 99 kronor!

beachbungalow8 sa...

this is beautiful, thanks for sharing!

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Vildängel:
Den finns bara att köpa på varuhusen.

Emma:
Åh, vilket sammanträffande! Vi kanske tillochmed köpte boken samtidigt? Måste genast in till dig och se vad du tyckte om den...

Lotten:
Min kostade 99 kr. Family-pris.

*Annika.hoom.sthlm* sa...

sfgirlbybay:
I think you can find it in any IKEA store. Or, I think you can order it from IKEA Home Shopping.

Emma ::emmas designblogg:: sa...

Jag har inte köpt den ännu, tänkte komma iväg någon dag den här veckan. Var det många ex kvar när du köpte den?

mandi sa...

Den MÅSTE jag ha! Love IKEA =)

disa sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫