torsdag, maj 24, 2007

FIFFIG förvaring från 1969


JAG HAR BESTÄMT att det får bli en (eller kanske två) "Uten.Silo" i arbetsrummet. Det ska bli så skönt att ha någonstans att gömma alla småpryttlar som jag inte vet var jag ska göra av. Uten.Silo designades av Dorothee Becker och produceras av Vitra. Den finns i tre färger; vit, röd och svart. Och i två olika storlekar. Jag vet att jag ska ha den vita men om det blir den stora eller lilla har jag inte bestämt ännu.

I want one or two "Uten.Silo" in our future home office. I long for somewhere to store all small things thatlay around in our house. Uten.Silo was designed by Dorothee Becker in 1969 and it´s produced by Vitra. It comes in three colours; white, red and black, and in two sizes. I know I want the white one, but Idont know if I want the smaller or the larger one.

10 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Cool grej! Vill också ha en.

Lisa sa...

Dom är snygga! En klassiker!

fingerspitz sa...

Jag har också en sån på min önskelista men har aldrig sett dem i butik här i Göteborg, eller så har jag bara letat på fel ställe. Allra helst skulle jag vilja ha en gul men de finns ju inte så en röd står överst på listan.

tina sa...

Den är jättesnygg och praktisk!!
Perfekt i ett arbetsrum!!!!

Tina :)

LISEN sa...

Supercool. Och smart :-)

Malin sa...

helt perfekt ju. var kan man köpa och vad kan det tänkas kosta?

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Visst är den schysst, både utseendemässigt och funktionsmässigt. En designklassiker när den är som bäst. Den ska finnas på Nordiska Galleriet i stockholm. Kommer inte ihåg vad den kostar men den är inte billig.

art[e]fact sa...

Väldigt smart och stiligt!

sara sa...

har du sett den i någon nätbutik, jag ska sätta upp en miniarbetsplats hemma o det skulle vara perfekt med en sådan här på väggen, älskar mina små pryttlar men hatar när de dräller omkring o inte har någon riktig plats!

Anonym sa...

Ett tips,se om ni kan hitta orginalet ifrån 60-talet...först då vi kan prata designklassiker.
Har haft några stycken,men för tillfället har jag bara en svart liten i perfekt skick.
Vet inte om man kan skriva mail adress här om någon skulle vara intreserad.