onsdag, mars 28, 2007

FINT från amerikanska Urban Outfitters


USCH, JAG TYCKER DET ÄR lite trist att europeiska Urban Outfitters hemsektion är helt annorlunda än den amerikanska motsvarigheten. I USA har dom jättefina grejer, medan det svenska utbudet mest påminner om Buttrix. Så, är du i USA och tänker "Äsch, jag köper det hemma istället", TÄNK OM, för det finns inte hemma.

Om jag får vägarna förbi en amerikansk butik så ska jag passa på att titta närmare på en hel del grejer. Jag gillar den lilla nätta fåtöljsoffan, den roliga värmeljushållaren i form av en uggla, de fina tryckta mattorna med retromönster, gardinerna med spetstryck, de mönstrade sängkläderna, överkastet med japanska blommor och...
"I´m a little disappointed that the european UrbanOutfitters home-section is totally different from the american. In the US stores you will find really nice things and here you will find almost nothing. At UO´s american website, I found a lot of stuff that I like. You can see some of them above."

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Tänk på att sängar inte har samma mått i USA som i Sverige. Så lakan och påslakan passar inte svenska täcken!

Gillar din blog, förresten.

Johanna sa...

Trist när de inte har samma sortiment.

art[e]fact sa...

Men gud, jag visste inte att det var sådan skillnad här hemma mot i USA! Det ska jag lägga på minnet.

Gillade verkligen mattan och soffan/fåtöljen på bilderna längst ner!

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Visst är det konstigt att de har så olika sortiment. På svenska finns det inte en inredningspryl jag vill ha, på den amerikasnka skulle jag kunna köpa mig halvt fördärvad.

Eastcoastmum:
Tack! Det har jag inte tänkt på.