onsdag, november 08, 2006

KARAMELLIGA LAMPORJAG GILLAR SKARPT DEN NYA, karamelliga lampan 'Glossy' från Mio. Den är gjord av glas, 44 cm hög och finns i flera färger. Kul, snygg och uppiggande. Kostar 590:- men tillochmed den 13 november är det lampdagar på Mio och då kostar den bara 490:-. Själv kommer jag att köpa minst en. Det blir den gula som ska stå i fönstret i barnens rum.

foto: MIO

4 kommentarer:

Emma (emmas designblogg) sa...

Jaa, jag tycker också de är supersnygga! Men jag kan inte välja färg! Ska man ta vit (och slippa riskera att tröttna på färgen) eller grön för att matcha övriga detaljer i vardagsrummet? Eller kanske gul, för ett mysigare sken?

*A* sa...

Ja, huuu så svårt. Jag tror att det blir en grön också, för den kommer att passa både i vardagsrummet och i det nya köket. Sen var den rosa himla kul och den vita supersnygg och funkar ju varsom helst. Det slutar väl med att jag köper en av varje färg för att jag inte kan bestämma mig...

Mathias Pull sa...

Tjenare,

Vill bara uttrycka min uppskattning på din blogg - mycket kul läsning.

Känner mig dock lite lat att vår ombyggnad inte publiceras - en trea i majorna i gbg på 80 m2 med stor ballkong håller på att rustas upp, inget gjort sen det byggdes -62.

Undrar också om du (ni) som verkar ha ett ovalt köksbord enligt din köks-skiss, har nåt tips på fabrikat?

Har hittat en del, men ingen klockren träff...

Vi letar efter ett bord på (upp till) 105 cm på bredaste stället, och kanske runt 180 cm långt om du är nyfiken.

Mvh
Mathias

*A* sa...

Vårt matbord är från IKEA och jag har velat ha det i flera år men inte bott så att det får plats. När vi äntligen köpte hus och fick ett rymligt kök så hade det tagits bort ur sortimentet. Vi tittade då på alternativ och det vi gillade bäst var 'Oden' från Mio. Bredd 105, längd 160 + en iläggskiva på 50 cm, pris 7.850:-. Vi köpte adrig bordet, utan hade turen att hitta vårtat köksbord på Blocket istället. Lycka till!