fredag, januari 26, 2007

FEM färgstarka LEKSAKER


PUSSEL Från franska leksakstillverkaren Djeco kommer de här söta pusslen med knoppar på varje bit så det lilla barnet kan öva sitt pincettgrepp.

DADO STAPELKUBER Annorlunda kuber som inte bara går att stapla på varandra. Kuberna har spår i sidorna vilket gör att man kan bygga torn i vilken riktning som helst. Finns på flera utländska webshopar. Jag hittade den på MoMa (SanFransisco) där de kostar 25 dollar.

BÅGFORMADE STAPELBLOCK Stapelblock för de yngre barnen som kan staplas på ett otal sätt. Finns i två storlekar och kan köpas på amerikanska webshoppen Romp. Den mindre varianten kostar 16$, den större 28$.

ETT TRÄD MED TONER Rolig leksak som består av ett träd med olikfärgade blad som alla ger ifrån sig toner. Man släpper en liten kula högst upp i trädet och kulan rullar sedan från löv till löv som ger ifrån sig en ton varje gång kulan trillar ner på bladet. Finns på amerikanska webshopen Gumps där den kostar 65 dollar.

BOWLINGSPEL 6 stycken söta apor som käglor och två bollar att krocka ned dom med. Kan det bli gulligare och roligare? STRIKE! Finns på Pokkadots och kostar 12 dollar.

Inga kommentarer: