söndag, januari 07, 2007

Utmaningen: SANNINGEN!!!!

OKEJ, NU ÄR DET DAGS att avslöja vad som är rätt och vad som är fel. Så här var utfallet på gissningarna:

  • 1:an (samlar typsnitt): 5 st
  • 2:an (Charlie Sheen): 3 st
  • 3:an (stryka): 7 st
  • 4:an (chipsreklamfilm): 5 st
  • 5:an (sälja ponny): 1 st

Sanningen är att 7 st gissade rätt. JAG HATAR ATT STRYKA. Det har aldrig funnits ett strykjärn i mitt hem, förrän fram till förraaveckan då maken gick iväg och köpte ett. Jag kommer dock aldrig använda det. Iallafall inte till att stryka kläder. Dom kläder som är skrynkliga efter en tvätt får räta ut sig bäst dom behagar, jag tänker inte hjälpa dom.

Sen kan man ju faktiskt säga att även dom som röstade på 1:an har lite rätt. Jag har laddat ner 4 nya typsnitt sedan jag skrev inlägget så nu har jag 5827 stycken i min typsnittsmapp.

9 kommentarer:

moster mjölgumpa sa...

Det här med strukna kläder är överreklamerat tycker jag. Om jag stryker dem så är de skrynkliga igen efter en liten stund och om jag tar på mig dem skrynkliga så tycker jag att de rättar till sig lite av kroppsvärmen. Kontentan är att efter 30min så ser de likadana ut strukna som ostrukna. Håll med mig, snälla!

Pernilla sa...

Åhå..Då hade jag fel......

Men då undrar jag..Är det du som har gjort de gulliga bilderna till utmaningen?
De är såå söta *avis*

Inside Out sa...

Hehe, stryka är inte kul. Fast det är ännu värre att diska tycker jag. Ett onödigt ont, hade man pengar till det så skulle då jag bara kasta tallriken efter man ätit för att slippa. Men snacka om att förstöra miljön :D

cleopethra sa...

Ja, men då hävdar jag att jag hade rätt! :-)

cleopethra sa...

Nu kommer en ny; http://cleopethra.blogg.se/070107092718_utmaning_antagen.html#comment

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Moser Mjöl:
Jag håller med dig till 100%. Strykning är ett vedervärdigt gissel och fullkomligt onödigt dessutom.

Pernilla:
Tck! Ja, det är jag som gjort illustrationerna. Vad kul att du gillar dom.

Spacklarn sa...

Hej Hoom!

Tack för det rätta svaret, nu känns det bättre! Roman A... är en relativt ung (ca 40-årig) ryss som blivit rik på oljeaffärer. För några år sedan köpte han engelska fotbollslaget Chelsea. Han har sedan dess öppnat plånboken för spektakulära spelarköp. Ibland har köpen verkat helt galna, han har betalat summor som ingen annan gjort före honom. Galenskapen ihop med de stora summorna gjorde att jag kopplade ihop din hästförsäljning med Roman A.

Milla sa...

Jaha, så fel jag hade. Tyckte att det läte helt sinnessjukt med över 5000 tysnitt på datorn. Jag har ungefär bara 20 eller något sånt. Milla

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Aha, fotboll är inte min starka sida. Så då behöver jag inte känna mig helt dum som inte har en aaaaaaaning om vem Roman är.