tisdag, april 24, 2007

FANTASTISK melaminservis från IBRIDE

-----------
FRANSKA DESIGNFIRMAN IBRIDE består av makarna Convers; Rachel som är grafisk formgivare och Benoit som är industri formgivare. Företagsnamnet Ibride uttalas ungefär som hybrid vilket passar bra eftersom mycket av de dom gör är en hybrid mellan industri formgivning och grafisk design.
Ett av deras senaste projekt är melaminservisen 'Sorbet' för Habitat. I serien hittar man både tallrikar, skålar, muggar och brickor i olika storlekar. Jag tycker att dom är helt underbara; vackra och drömlika och skulle absolut vilja duka mitt bord med Ibride-tallrikar.

"French design company Ibride, has designed a lot of fantastic thing. Their latest creation is a serie of melamine dinnerware, called 'Sorbet' for Habitat."

-----------

 Sultan dog stool  Diva Console


5 kommentarer:

Hemmarikets Charlotte sa...

Nämen vilka roliga och fina..rogivande på nåt sätt!

Spacklarn sa...

God dag!
Gillar tallrikarna, sådana är perfekta på uteplatsen eller om man har barn som gärna vill hjälpa till att duka bordet. De är lätta och går inte sönder. Skulle själv köpa ett set förra året, men de visade sig inte alls vara lika snygga i verkligheten som på bild. Så är säkert inte fallet med dessa, de ser verkligen speciella ut, speciellt de med djuren (för det är väl tallrikar eller brickor, och inte tavlor?).

Skoj att få se bilder av er gamla lägenhet. Den var fin och såg välbyggd ut, dvs inget smäck.

Mvh
Spacklarn

art[e]fact sa...

Så härligt! Jag håller med Charlotte om att de är rogivande... Vackert! :)

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Ja, rogivande var verkligen rätt ord. Hoppas att dom får in tallrikarna på Room. Annars måste jag hitta en annan lösning, för jag vill verkligen ha dom där tallrikarna.

cleo sa...

Jag älskar deras brickor, helst vill jag ha den med rådjuret.