lördag, maj 12, 2007

En liten tjuvkik på BARNKAMMAREN


HÄR KOMMER ETT FÖRSTA litet tjuvkik på tvillingarnas rum. Rummet är långt ifrån klart men barnen har flyttat in med sina sängar och leksaker och stormtrivs i sitt rum. Jag börjar dock tveka angånde den fantastiska retrotapeten som jag köpte på Interior1900. Kanske att jag ska spara den och tapetsera en vägg med fondtapeten Savanna Shadows?

Here is a sneek-peek from my twins nursery. It´s far from finished, but the kids have moved in with their cribs and toys and they love their new room. But Im having second thoughts regarding the fantastic retro wallpaper I bought at Interior1900. Maybe I should save it and walpaper one wall in the room with 'Savannah Shadows' instead?

Bildtapeten Savannah Shadows
Wallpicture Savannah Shadows

Bilden “http://photos1.blogger.com/blogger2/7453/363214663046489/1600/Barnkammaren.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Skiss över tvillingarnas rum
Sketch of the nursery


Originaltapeten som jag köpte en rulle av till barnkammaren
The wallpaper that I bought for the nursery

12 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Svårt val, samma färgskala och lika fina. Jag skulle nog köra på retrotapeten.

Älskar den gul-orange väggen! Har just bestämt färg för en fondvägg i sonens rum, hans favoritfärg är orange, vill måla nu i vår/sommar.

art[e]fact sa...

Vad fin! Jättefint verkligen :)

erinn sa...

I love the wallpaper that you have bought. The contrast in the paper with the blue and orange is great for a growing baby's eyesight development.

fingerspitzengefühl sa...

Jag gillar ju båda, men skulle kanske välja Savanna Shadows, fast det är verkligen svårt. Fint har det blivit i tvillingrummet.

emma sa...

Äntligen, vad kul att få se! Det ser jättefint ut.

Jag gillar verkligen retrotapeten, men den andra är nästan ännu finare! Svårt val det där...

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Ja, det är jättesvårt att välja. Jag ÄLSKAR retrotapeten, men är lite rädd att den är för mönstrad för rummet som är ganska litet.

Kul att ni gillar den lilla sovhörnan. Återkommer senare med fler bilder.

Anonym sa...

Ta den med elefanterna på! Skitsnygg!

Hemmarikets Charlotte sa...

Hej! Var gör du dina skisser? I vilket program och hur har du lärt dig det? Svara gärna på min blogg....De är jättefina!

Malin sa...

Vad fint det är! Svårt val med tapeten men jag hade nog kört på den retro. Fast...den andra är också superfin :) De är lika i färgerna.

N sa...

Va, har du börjat tveka om tapeten?! Det har du inte sagt till mig...
Det låter som att vi kommer att ha ytterligare en grej som ligger och samlar damm. Suck.

Puss.
N

Elisabeth sa...

Jag är så fel person att överhuvudtaget råda dig något, jag tycker retrostilen bör hanteras varsamt - annars blir det som ett orenoverat hem sen 70-talet i Värmländska skogarna ;)
Men du har ju fingertoppskänsla, det ser man - så kör!
Supersnyggt ännu sålänge! :D

*Annika.hoom.sthlm* sa...

Tack igen för allt beröm och härliga kommentarer!

N:
Näe, jag har inte velat säga något än, för jag vet att du tyckte det var vansinne att köpa en gammal tapetrulle för 700 spänn. Puss på dig själv.

Charlotte:
Jag gör bilderna i Adobe Illustrator. Jag utgår från en enkel planskiss över rummet, sen lägger jag till väggar och ritar lite perspektiv på möblerna och sätter färg på allt. Därefter tar jag in bilden i Adobe Photoshop och lägger till skuggor, textilmönster, tapeter etc.